Welcome to Barna i Gata
You have no items in your shopping cart.
Close
Filters
Search

Frakt og levering

Alle priser er oppgitt i NOK.

Forbehold om at varer kan være utsolgt.

Varer sendes forløpende, senest 2 arbeidsdager etter ordre er godkjent.

Vi sender kun til fastlandsnorge.

Pakker som ikke blir hentet innen fristen og kommer i retur vil bli avkrevd et gebyr på kr 200.

Ved retur innen angrefristen på 14 dager jf. Angrefristloven skal en logg på konto i nettbutikken og legg inn en "Retur forespørsel" under "Ordre" med retur årsak og ønske om bytte av vare eller pengene tilbake.


Kostnader ved retur eller bytte av varer belastes kjøper. Kjøper er ansvarlig for at returvarer kommer frem i uskadet og komplett tilstand. Alle varer skal returneres i originalemballasje og varen må ikke være brukt eller ødelagt. Varens kjøpspris refunderes dersom alle vilkår for angreretten oppfylt.

Ved feilforsendelse eller varer med skade må dette meldes i fra til retur@barnaigata.no innen 1 dag fra varemottak. Ved feilforsendelse sendes nye varer om vi har dette på lager og returporto vil bli dekket.

Ved synlige skader på forsendelsen må dette meldes i fra til postkontoret hvor du hentet pakken om vi skal kunne erstatte varen. Sende oss en mail med god beskrivelse av skaden.

Retur av varer skal alltid sendes med sporing (ikke oppkrav), sendes varer uten sporing og varer ikke kommer frem har ikke selger noe ansvar.

Standard salgbetingelser gjelder om ikke annet er opplyst på denne side og må bekreftes ved opprettelse av bruker.